LEGO CREATOR Aвтовоз за състезателни коли 31113

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 31113

Вълнуващи състезателни приключения очакват младите строители с брилянтната строителна играчка LEGO® Creator 3in1 Race Car Transporter (31113). Той разполага с камион с подвижно ремарке, превозващ 2 бързи коли, които могат да бъдат разтоварени надолу по рампа, позволявайки на децата да се насладят на състезателни действия.

Забавни играчки за игра с въображение

Има 3 различни впечатляващи модела за изграждане и игра в този строителен комплект LEGO Creator 3в1. Децата могат да създадат камион и ремарке с 2 състезателни коли, след което да го преработят в камион играчка с кран и мини влекач. Или могат да използват 328-те тухли и парчета, за да построят нещо напълно ново.

Най-добрите играчки за творческо изграждане

LEGO Creator 3в1 играчките за изграждане отварят свят на безкрайни възможности с 3 различни модела, които да създавате във всяка кутия! Строителите на LEGO ще бъдат развълнувани от всички вълнуващи опции, които им се предлагат. Creator 3in1 вдъхновява въображението на децата и ги прави щастливи с часове с голям избор от комплекти, включително страшни същества, бързи самолети и детайлни сгради.

Вдъхновете безкрайна творческа игра с този фантастичен комплект играчки LEGO® Creator 3in1 Race Car Transporter (31113), включващ 3 модела в 1 – играчка за превоз на кола, камион кран и влекач с кран.

Играчката за превоз на автомобили включва 2 състезателни коли, 1 в синьо и 1 в червено, така че децата да могат да скачат зад волана и да организират вълнуващи състезания на пистата.

Race Car Transporter е съчленен камион с подвижно ремарке, превозващо 2 коли, които могат да се товарят върху и от неговите 2 рампи. Подставка позволява на ремаркето да стои самостоятелно.

Тази играчка камион кран разполага с кран, който се върти на 360 градуса и може да повдига товари нагоре и надолу, докато мини влекачът разполага с работещ кран.

Идеалната награда за феновете на LEGO® на възраст 7 и повече години, които имат страст към готините камиони и лодки.

Играчката за превоз на кола е с размери над 3 инча (7 см) висока, 9 инча (24 см) дълга и 1,5 инча (4 см) широка – идеалният преносим размер, с който да играете у дома или да вземете в къщата на приятел.

Очаквайте други страхотни, нови за януари 2021 г. комплекти LEGO® Creator 3в1: Cyber ​​Drone (31111), Wild Lion (31112), Superbike (31114) и Surfer Beach House (31118).

Комплектите LEGO® Creator 3в1 позволяват на децата да изпитат най-добрата игра с въображение, докато създават наситени с действие истории около 3-те различни модела във всяка кутия.

Повече от 6 десетилетия строителните тухли LEGO® се изработват от висококачествени материали, за да се гарантира, че се свързват и разглобяват всеки път.

Строителните тухли LEGO® отговарят на строгите световни стандарти за безопасност.

 

 
52,90 лв. 50,25 лв.
Базова цена: 50,25 лв.
Моля, изберете: