Кукла Barbie - Челси Супер изненада: тигърче Barbie Mattel HKR15

  • Марка: BARBIE
  • Кат. номер: HKR15
Куклите Barbie® Cutie Reveal™ Jungle Series Chelsea™ предлагат най-сладкото изживяване при разопаковане със седем изненади! Открийте очарователно бебе слонче, симпатично тигърче, ярко бебе тукан или нахално бебе маймуна, след което свалете плюшения костюм, за да разкриете кукла Chelsea™. Коя кукла ще разкриете? Всяка малка кукла се предлага с блещукащи форми на лицето. Пощурейте с още изненади като пола и мини домашен любимец, който подхожда на костюма на куклата! Обърнете главата на костюма за легло за домашен любимец. Ледено студената вода добавя още повече привлекателност с промяна на цвета на куклата и мини домашния любимец; топла вода ги сменя обратно за повторно забавление! Децата ще обичат да откриват всички изненади в тази вдъхновена от джунглата поредица Barbie® Cutie Reveal™. Включва кукла в животински костюм и седем изненади. Всяка кукла се продава отделно в зависимост от наличността. Куклите не могат да стоят сами. Цветовете и декорациите могат да варират.
 
  • Със 7 изненади в 1 опаковка, куклите Barbie® Cutie Reveal™ Chelsea™ доставят най-сладкото изживяване при разопаковане с плюшени приятели животни от Jungle Series, мода и трансформиращо забавление!
  • Разопаковайте, за да намерите плюшено тигърче с кукла Chelsea™ вътре;
  • ​Повдигнете главата на костюма и разкрийте удобна кукла Chelsea™ с дълга коса и блестящи детайли на очите и лицето;
  • ​Отворете 3-те изненадващи пликчета, за да намерите модни дрехи и аксесоари - като цветен животински принт, чифт обувки и очарователно мини тигърче;
  • ​Децата могат да обличат и оформят куклата Cutie Chelsea™, като обърнат горната част на костюма, за да намерят супер меко, прекалено голямо яке със сладък моден принт. Главата на костюма се превръща и в легло за животинчето!
  • ​Използвайте леденостудена вода, за да преобразите лицето на куклата Chelsea™ с блестяща боя за лице и да „отваряте и затваряте“ очите на бебето маймуна. Сменете обратно с топла вода. Повторете отново и отново!
  • ​Chelsea™ Cutie Reveal™ Jungle Series кукли са страхотен подарък за деца от 3 до 7 години, особено за тези, които обичат да откриват сладки изненади!

 

46,90 лв. 44,55 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 44,55 лв.
Моля, изберете: