Интерактивен пингвин Silverlit, син Silverlit 88652

  • Марка: SILVERLIT
  • Кат. номер: 88652

ИАнтарктида... най-южният покрит с лед континент е дом на много пингвини. Но това местообитание е постоянно застрашено от глобалното затопляне и замърсяването на водата, което се отразява на живота на пингвините. Сега този пингвин се нуждае от вашата помощ! Нека го спасим! Спасете пингвина, като изчистите мръсотията по него! Използвайте вълшебна кърпа, за да почистите пингвина и да отключите интерактивните му функции за светлина и звуци. Сърцето на пингвина променя цвета си според емоциите му: Продължавайте да го потупвате по корема или рамото и гледайте как сърцето му бие по-бързо с песни и танци. Когато пингвинът замръзне и посинява, облечете го, като използвате вълнена шапка, шал и жилетка! Нахранете пингвина с рибената бисквита, но не го хранете твърде много или ще пръцне! Погрижете се за пингвина и той ще бъде най-добрият ви приятел завинаги!

 

Стъпка 1: Почистване:
Нека първо почистим пингвина! Отворете първото отделение, за да намерите магическа кърпа, намокрете кърпата и избършете мръсотията от пингвина!

 

 

Стъпка 2: Обличане:
На пингвина му е студено, нека го облечем! Отворете второто отделение, за да намерите шапка, шал и жилетка. Облечете пингвина, за да го стоплите и то да стане щастлив отново!

 

 

Стъпка 3: Хранене:
Пингвинът изглежда гладен, така че е време да го нахраните! Отворете третото отделение, за да намерите рибен сладкиш, нахранете пингвина, докато коремчето му се напълни и отново стане щастлив. Внимавайте да не яде твърде много храна!
 
Колело на емоциите:
Светлината във формата на сърце пред пингвина променя цвета си според неговата емоция! Вашата работа е да разберете чувствата на пингвина и да реагирате по съответния начин, за да поддържате пингвина щастлив!
Гладен - Сънлив - Развълнуван - Замръзнал - Тъжен - Щастлив.

 

 

  • Повече от 20 звука и емоции;
  • Размери: 25.4 х 19 х 11.4 см;
  • Батерия: 3 x AAA (включени);
  • В пакета са включени аксесоари;
  • Препоръка за възраст 5+ години.
56,90 лв. 54,05 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 54,05 лв.
Моля, изберете: