MOOSE Little Live Pets Магическо куче с къща My Puppy's Home 26477

  • Марка: MOOSE
  • Кат. номер: 26477

С My Puppy's Home можеш да направиш къщичка, която е наистина вълшебна! Доставя най-сладката изненада под формата на очарователно домашно кученце!

След като стените и покривът са сглобени, е време да поставиш входното килимче за добре дошли и да напълниш купичката с вода на кученцето. Виж сладките малки отпечатъци от лапи, които магически се появяват върху постелката! Еха! Изглежда, че някой току-що е пристигнал! Има само още няколко неща, които трябва да направиш - дай име на твоето кученце и прикрепи табелката с името му към къщичката.

Сега е време да се случи истинската изненада. Какъв е този звук отвътре? Отвори вратата! Еха! Сладко домашно кученце се появи от нищото! Кое кученце ще ти се падне?

Това сладко малко куче е интерактивно с повече от 25 звука и реакции. Дори идва с кокал играчка, който да дъвче и с който да играе! Кученцето реагира на докосването ти точно като истински домашен любимец. My Puppy's Home дори идва със сертификат за осиновяване, който може да бъде попълнен. А можеш и да повтаряш вълшебното му появяване отново и отново.

 

Батерии: 

2 1.5V AA (включени с демонстративни цели).

Възраст 5+

169,00 лв. 160,55 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 160,55 лв.
Моля, изберете: