Star WarsTM Е8 Последните джедаи - Фигури от серията Force Link, асортимент

  • Марка: HASBRO
  • Кат. номер: C1245

Вдъхни живот на галактиката със системата Force Link! Пресъздавайте приключенията на една далечна галактика със системата Force Link - новата интерактивна система за игра от Hasbro, която буквално поставя в детските ръце звуковите ефекти и реплики от сагата “Междузвездни войни”! Постави системата Force Link на ръката си, за да активираш светлини, звуци и реплики в различни фигурки, аксесоари, космически кораби и комплекти за игра от серията Force Link! С Force Link, децата могат да вдъхнат живот на любимите си приключения от “Междузвездни войни”! (Изисква Force Link. Предлага се в Стартовия комплект (Starter Set). Продава се отделно.)

Допълнителните продукти се продават отделно. 

ИМПЕРСКИ РАЗУЗНАВАТЕЛЕН ДРОИД И ФИГУРКА НА ДАРТ ВЕЙДЪР, серия FORCE LINK 

Благодарение на интерактивната система Force Link, можете да активирате бойните ефекти на 10-сантиметровият Имперски разузнавателен дроид, а когато държите в ръце фигурката на Дарт Вейдър, можете да активирате неговите автентични реплики и звуци! Имперският разузнавателен дроид изстрелва снаряди и е снабден със стойка, за да могат децата да поставят дроида и да стрелят по време на междузвездните битки. С играчките от серията Force Link децата контролират действието в междузвездните битки. И нека Силата бъде с теб!

 

ФИГУРКА НА РАТАР И БАЛА-ТИК, серия FORCE LINK

Благодарение на интерактивната система Force Link, 9,5-сантиметровата фигурка на чудовището Ратар оживява в ръцете ви със забавни животински звуци и звукови ефекти! Когато вземете в ръка фигурката на Бала-Тик, можете да активирате негови  автентични реплики и ефекти! Фигурката на Ратар е снабден ас 12 залепващи се пипала и отворена уста, за да могат децата нагледно да пресъздадат как Бала-Тик намира преждевременната си смърт в озъбената паст на слизестото космическо чудовище Ратар. С играчките от серията Force Link децата контролират действието в междузвездните битки. И нека Силата бъде с теб! 

 

За деца на възраст над 5 години.

46,80 лв. 44,46 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 44,46 лв.
Моля, изберете: