Star WarsTM Е8 Последните джедаи - Маски, асортимент

  • Марка: HASBRO
  • Кат. номер: C1557

МАСКАТА НА КАПИТАН ФАЗМА

Влезте в света на “Междузвездни войни”, впуснете се действие и се потопете в приключението! Открийте галактика от космически кораби и совалки, потопете се във вълнуващи истории за борбата между доброто и злото на фона на една вселена, населена с герои, злодеи, дроиди и космически създания от “Междузвездни войни”с Маската на капитан Фазма! 

Представете си как се впускате в битка като водача на щурмоваците Капитан Фазма с тази автентична маска, вдъхновена от “Междузвездни войни: Последният джедай”! С автентичен дизайн до най-малката подробност. Универсален размер. 

МАСКАТА НА ПО ДАМЕРЪН

Представете си как се впускате в битка като пилота и водача от Съпротивата По Дамерън с тази автентична маска, вдъхновена от “Междузвездни войни: Последният джедай”! С автентичен дизайн до най-малката подробност. Универсален размер.

МАСКАТА НА КАЙЛО РЕН

Представете си как бясно влизате в действие като злия Кайло Рен с тази автентична маска на Кайло Рен, вдъхновена от “Междузвездни войни: Последният джедай”! С автентичен дизайн до най-малката подробност. Универсален размер.

МАСКА НА ЩУРМОВАК ОТ ПЪРВИ РЕД

Представете си как се впускате в битка като елитните щурмоваци от Първи ред с тази автентична маска, вдъхновена от “Междузвездни войни: Последният джедай”! С автентичен дизайн до най-малката подробност. Универсален размер.

За деца на възраст над 5 години.

20,90 лв. 19,85 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19,85 лв.
Моля, изберете: