Star WarsTM Е8 Последните джедаи - Електронни фигури, асортимент

  • Марка: HASBRO
  • Кат. номер: C1578

ЕЛЕКТРОНЕН ЕЛИТЕН ПРЕТОРИАНСКИ СТРАЖ

Като главнокомандващ на Първия ред, Сноук е застанал начело на зъл режим, който отразява много от мрачните традиции на Галактическата империя.  Ярък пример за това е, че Сноук е ограден от лоялни стражи в пурпурни одежди - защитници, в богато украсени брони готови да защитят Върховния водач от всяка заплаха. 

Представете си как елитният преториански страж оживява в ръцете ви благодарение на тази 30-сантиметрова електронна фигурка! Стиснете краката на фигурката, за да активирате светлинните ефекти! Фигурката е снабдена и с автентични бойни звуци, за едно още по-реалистично изживяване по време на битка с тези елитни защитници, които яростно защитават своя Главнокомандващ. 

РОУГ ЕДНО: ИМПЕРСКИ ВОЙНИК НА СМЪРТТА 

Елитните войници на Иперското разузнаване, Войниците на смъртта, носят специални бойни брони с тъмен, зловещ отблясък. Тези войници са личната охрана и бойната машина на Директор Креник, високопоставен офицер в Отдела за високотехнологични оръжейни разработки на Империята. 

Представете си как Имперският войник на смъртта оживява в ръцете ви благодарение на тази 30-сантиметрова електронна фигурка! Стиснете краката на фигурката, за да активирате светлинните ефекти на бластера, който войникът държи! Фигурката е снабдена и с автентични бойни звуци, за едно още по-реалистично изживяване по време на битка с тези елитни войници, които яростно защитават Империята. 

Цената е за 1 брой.

За деца на възраст над 4 години.

50,90 лв. 48,35 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 48,35 лв.
Моля, изберете: