LEGO Disney Princess™ Замъкът на Пепеляшка 41154

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41154

LEGO® l Замъкът на Мечтата на Пепеляшка на Дисни е най-добрият комплект за разиграване на вашите приказки, независимо дали пресъздавате сцени от Пепеляшка на Дисни или създавате нови собствени истории. С голяма трапезария, спалня, съблекалня, кухня, камина и балкон, има толкова много неща за изследване и скрити тайни, които да откриете в тази популярна строителна играчка за деца. Бъдете креативни, като използвате модулния дизайн, за да премествате и разменяте лесно секциите в модела, или пренаредете стаите на замъка и ги интегрирайте с други съвместими играчки за LEGO l Disney, за да изградите свои собствени мечтани творения. Включва 2 фигурки на мини кукли плюс LEGO жребче и 2 фигурки LEGO мишки.

Включва фигури на мини кукли на Пепеляшка и Чаровния принц, плюс LEGO жребче и 2 фигури LEGO мишки.

Разполага с модулен 3-етажен замък, тиквен кръпка, конски скок и количка, която може да бъде теглена от жребчето.

Замъкът разполага с трапезария с маса и столове, спалня с отварящо се тайно отделение в леглото, въртяща се камина с тайно скривалище, балкон с въртящ се дансинг, кухня, съблекалня с тоалет и дневна зона с шезлонг.

Аксесоарните елементи включват стъклена плочка за чехли, отваряща книга, плочка за покани, бутилки за парфюм, бижу, четка за коса, лъкове за коса, кроасани, бисквитки, сирене, тикви, бутилка за вода, тенджера, тиган и чаши.

Персонализирайте комплекта, като лесно сменяте и пренареждате вътрешни елементи като трон, печка, суета и пейка.

Премествайте и пренареждайте стаите, за да създавате нов замък всеки път, или комбинирайте, разменяйте и смесвайте този модел с други съвместими играчки за конструкция LEGO® l Disney, за да изградите свои собствени мечтани творения.

Пресъздайте сцени от Пепеляшка на Дисни с тези много обичани герои или създайте нови собствени истории за ролеви игри.

Помогнете на Пепеляшка и Чаровния принц да танцуват цяла нощ на въртящия се дансинг, след което се отправете към кухнята, за да измиете чиниите.

Погрижете се за жребчето и прикрепете количката, за да му помогнете да я тегли!

Тази популярна играчка за изграждане за деца е подходяща за възраст 6-12 години.

Замъкът на Мечтата на Пепеляшка е с размери над 13 инча (34 см) висок, 9 инча (25 см) широк и 4 инча (12 см) дълбок.

Количката (без кон) е с размери над 1” (4 см) висока, 3” (9 см) дълга и 1” (5 см) широка.

175,50 лв. 166,72 лв.
Базова цена: 166,72 лв.
Моля, изберете: