Lamaze играчка за количка - Жужаща пчеличка, L27495, 0+м

  • Марка: TOMY Lamaze
  • Кат. номер: L27495

ЗАБАВНА МЕКА ИГРАЧКА ЗА БЕБЕТА: Жужащата пчеличка със сигурност ще предизвика усмивка на лицата на бебетата. Пухкавият и приятен плюш има симпатично цвете, което може да се дръпне надолу, за да се активира нежна вибрация и мек бръмчащ звук. Те ще обичат да дърпат цветето и да гледат как то се връща обратно нагоре.

СЕНЗОРНА ИГРАЧКИ ЗА РАННО РАЗВИТИЕ НА БЕБЕТАТА: Тази сладка, сензорна малка пчеличка е идеална за стимулиране на сетивата. Привлекателните цветове с контрастни шарки, огледалцето, бръмчащите звуци и уникалните текстури на тъканта насърчават развитието на зрителните, слуховите и фините двигателни умения.

ПРЕНОСИМА ИГРАЧКА ЗА ПЪТУВАНЕ НА БЕБЕТА: Забавлявайте малките, когато сте в движение. Практичната играчка за детска количка и столче за кола има голяма халка, която не позволява да бъде изпусната или хвърлена - можете дори да я прикрепите към центъра за занимания или детското легло на бебето, така че то никога да не остава без любимата си играчка.

ВЪЗХИТИТЕЛЕН ПОДАРЪК ЗА НОВОРОДЕНИ: Бебешката играчка Жужащата пчеличка е подходяща за деца на възраст от 0 до 6 месеца и повече и е очарователно удоволствие за собственото ви бебе или чудесен подарък за бебешки партита на приятели и роднини.

lamaze-igrachka-za-kolichka---zhuzhashta-pchelichka,-l27495,-0+m

 

35,90 лв. 34,10 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 34,10 лв.
Моля, изберете: