TOMY Toomies играчка за баня - Bingo Плувец, 18м+, E73636

  • Марка: TOMY Toomies
  • Кат. номер: E73636

"Накарайте малчуганите да се вълнуват за времето за къпане с тази очарователна играчка за баня Splash and Float Bingo на възраст от 18 месеца нагоре. Играчката "Плуващо бинго" се поклаща върху цветна плувка в басейна - свалете я от плувката, за да откриете водно колело, готово за действие с водни въртележки!

Част от серията играчки за баня Bingo на TOMY Toomies, тази умна играчка за баня се предлага в 2 части: плаващ пръстен с водно колело и чаша за изливане на Bingo, идеална за малките ръчички!

Bingo е лесна за хващане чаша, направена специално за малки ръчички, с отвори за пръскане на вода. Наливането на вода директно върху водното колело го кара да се върти

Сядайте Бинго в нейната плувка и тя ще се люлее във водата или потопете плувката във ваната след това за още повече забавление с пръскане на вода с дупките за душ от долната ѝ страна.

Тази многофункционална играчка ще расте заедно с детето ви, докато то открива нови начини за игра, изследва причината и следствието с леенето на вода, развива фините двигателни умения и изгражда увереността си около водата.

Изцедете водата след употреба и оставете да изсъхне на въздух. Почиствайте редовно вътрешността, като изплаквате обилно с антибактериален или стерилизиращ разтвор. Не се изискват батерии. Подходяща за деца на възраст 18 месеца и повече."

tomy-toomies-igrachka-za-banya---bingo-pluvets,-18m+,-e73636

 

24,90 лв. 23,65 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,65 лв.
Моля, изберете: