TOMY Toomies играчка за баня - Bluey и Bingo Плувци, 18м+, 2 бр.комплект, E73623

  • Марка: TOMY Toomies
  • Кат. номер: E73623

"Накарайте малчуганите да се вълнуват за времето за къпане с тази очарователна играчка за баня Bluey и Bingo за възраст от 18 месеца нагоре. Плаващата играчка Bluey се поклаща на цветна плувка в басейна - свалете я от пояса, за да откриете водно колело, готово за въртене във водата!

Част от серията играчки за баня Bluey на TOMY Toomies, тази умна играчка за баня се предлага в 2 части: плаващ пръстен с водно колело и чаша за изливане Bluey, идеална за малките ръчички!

Bluey е лесна за хващане чаша, направена специално за малки ръчички, с отвори за пръскане на вода. Наливането на вода директно върху водното колело го кара да се върти

Сложете Bluey в нейния плуващ съд и тя ще се люлее във водата или потопете плуващия съд във ваната след това за още повече забавление с пръскане на вода с дупките за душ от долната му страна.

Тази многофункционална играчка ще расте заедно с детето ви, докато то открива нови начини за игра, изследва причината и следствието с лейката за вода, развива фините двигателни умения и изгражда увереността си около водата.

Изцедете водата след употреба и оставете да изсъхне на въздух. Почиствайте редовно вътрешността, като изплаквате обилно с антибактериален или стерилизиращ разтвор. Не се изискват батерии. Подходяща за деца на възраст 18 месеца и повече."

tomy-toomies-igrachka-za-banya---bluey-i-bingo-pluvtsi,-18m+,-2-br.komplekt,-e73623

44,90 лв. 42,65 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 42,65 лв.
Моля, изберете: