LEGO Friends 41335, Дървесната къща на Mia

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41335

Тази конструкторска играчка LEGO® Friends 41335 Mia’s Tree House е пълна с функции и детайли, за да създаде часове забавление за Миа, нейния брат и всички приятели, които може да дойдат на гости. Има сгъваема стълба, мрежа за катерене и тел за достъп до и от втория етаж, плюс воден пистолет, книга с истории за призраци, плочки с произведения на изкуството, настолна игра, пица, спортно оборудване, скейтборд на Миа и много други вътре. Включва 2 мини кукли плюс 2 фигурки на животни.

Включва фигури на мини кукли Миа и Даниел, плюс фигурите на зайчето Мими и птиците Канела.

Разполага с къща на дърво, достъпна по стълба или мрежа, таванско помещение с отварящ се покрив и кутия за съхранение, ствол на дърво с кутия за съхранение и къщичка за зайче.

Елементите на аксесоарите включват скейтборд, воден пистолет, факла, книга с истории за призраци, плочки с произведения на изкуството, пица, чаша „I love Heartlake City“, настолна игра, карта на Heartlake City Park, бумеранг, плочка с любовни писма, топка, птиче гнездо, яйце и морков.

Прокарайте надолу по ципа и след това се качете обратно по мрежата до къщичката на дървото.

Подгответе вълнуваща нощ за приятелите на Миа с истории за призраци при светлина на факли, настолни игри и пица, след което открийте кутията с вещи на Даниел на тавана!

Вземете скейтборда за завъртане в парка Heartlake City Park или се забавлявайте извън къщичката на дървото със спортното оборудване с тази страхотна строителна играчка.

Помогнете на любимката на животните на Миа да се грижи за домашното си зайче в къщата си и сладката малка птичка, която гнезди на дървото.

Къщата на дърво е с размери над 6 инча (16 см) висока, 6 инча (17 см) широка и 6 инча (16 см) дълбока.

Къщата за зайчета е с размери над 1 инча (3 см) висока, 1 инча (4 см) широка и 1 инча (3 см) дълбока.

67,80 лв. 64,41 лв.
Базова цена: 64,41 лв.
Моля, изберете: