LEGO Friends - Мобилната ветеринарна клиника на Ема 41360

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41360

Вашето момиченце наистина обича животни и иска да ги излекува от някаква болест? Помогнете й да сбъдне мечтата си с комплекта играчки за момичета от серията LEGO Friends: мобилната ветеринарна клиника на Ема.

За да може вашият малък лекар да постави правилна диагноза всеки път, когато хората идват с болни животни във ветеринарната й клиника, клиниката на Ема разполага с много полезни аксесоари и инструменти. Сред тях споменаваме: легло за преглед, спринцовка за инжекции, четка за отстраняване на козината, бутилка за хранене на малки животни, купа за вода и кокал за възнаграждение на смелите животни.

Фигурката Ема може да бъде поставена перфектно на шофьорската седалка, като нейният автомобил (сладък камион за играчки) е оборудван с всичко необходимо за безопасно транспортиране на животните до клиниката. Можем да считаме този комплект за образователна играчка, тъй като малките дами могат да се научат как да се справят с деликатни ситуации, при които животните се нуждаят от специално лечение.

И за да бъде преживяването с играта възможно най-истинно, комплектът включва и фигурка на сладко кученце, в несигурно здравословно състояние. За щастие, д-р Ема е готова да му предостави нужната помощ, знаейки точно какво трябва да направи, за доброто на малкия четириног.


Този комплект от играчки за животни позволява на вашето момиченце да се постави в положението на истински лекар, за да спаси живота на безпомощно животно. По този начин тя ще се научи от ранна възраст да оценява работата на лекарите.
Освен това играта за животни Emma's Mobile Veterinary Clinic ще развие въображението и креативността на момиченцето, карайки я да създава различни сценарии за всеки повод. Най-хубавото е, че може да развихри въображението си от съвсем ранна възраст, защото тази игра е предназначена за деца над 4 години, като 50-те компонента са много лесни за сглобяване.
Изненадайте детето си и му подарете този комплект, който да изгради!

23,90 лв. 22,70 лв.
Базова цена: 22,70 лв.
Моля, изберете: