LEGO Friends - Къщата на Миа 41369

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41369

Спокойна визита сред природата, в семейния дом на Миа, в спокоен уикенд, ще зареди вашия малък авантюрист с много положителна енергия. Нищо чудно, че тази къща за игра се нарича от всички Къщата на приятелството!

Разположена в близост до гората, къщата за игра е оборудвана с кухня, баня, хол, но и със специална спалня, за моментите, когато Миа иска да се отпусне сама, до която може да се стигне, като се изкачите по външното стълбище.

За да има достъп до елементите вътре, подът на спалнята може да бъде премахнат. Във вътрешния двор на къщата има маса със столове за гости, чешма, от която се пои конят на Мия, Меци и специално подредена зона, за която трябва да се грижи ежедневно.

Тази игра от LEGO е идеалният избор за прекарване на свободното време със семейството, оставяйки въображението на малките строители да бяга на свобода, заедно с трите централни мини-фигурки на снимачната площадка, Миа, майка й Ан и баща й Ангъс, и двете сладки животни , конят и зайчето.

И за да изглежда цялото преживяване още по-автентично, кухнята разполага с много аксесоари: миксер, шпатула, тиган, хляб, галета, прибори за хранене, чаши, тестени мъфини и тавичка за печене. В зоната за грижа за коня Мези има също юзда и каска за езда.

Играйте заедно с малчуганите с помощта на тази интерактивна играчка и ги научете по забавен начин на значението на семейството!

154,00 лв. 146,30 лв.
Базова цена: 146,30 лв.
Моля, изберете: