LEGO FRIENDS Болница Хартлейк Сити 41394

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41394

Децата могат да научат стойността на грижата за другите, докато играят роли като лекар, шофьор на линейка или пациент с този комплект играчки LEGO® Friends Heartlake City Hospital (41394). Това е най-добрата играчка за подарък за деца на възраст 6+, които ще обичат да разиграват автентични сценарии в приемната на болницата, стаите за преглед, възстановяване и съхранение и градината на покрива. Толкова много начини за игра! Сглобяемото медицинско оборудване, като рентгенов скенер и микроскоп, плюс аксесоари за превръзка, стетоскоп, спринцовка и термометър, вдъхновяват игра с въображение, както и 3-те фигурки на мини кукли – героите от LEGO Friends Ема, Итън и д-р Мария. Добавете към творческите възможности за игра с играчката линейка за транспортиране на ранения Итън до болницата, плюс носилка и инвалидна количка. Представяме ви LEGO Friends... Комплектите за изграждане на LEGO Friends са най-добрите играчки за насърчаване на малките деца да изследват интересите си с помощта на 5-те момичета от Хартлейк Сити – Стефани, Миа, Андреа, Ема и Оливия.

Децата откриват радостта да се грижат за другите, когато играят ролята на лекар, пациент и посетител Ема, и пресъздават сценарии от реалния живот с този колоритен и подробен комплект за игра LEGO® Friends Heartlake City Hospital (41394).

Стаята за преглед на болницата, с вграждащ се рентгенов скенер, градина на покрива и медицински аксесоари, плюс 3 фигури на мини кукли – героите от LEGO® Friends Ема, Итън и д-р Мария – ще предизвикат детското творчество.

Децата ще обичат да се преструват, че карат линейката с играчки LEGO®, която има място за пациент и носилка отзад. Мини-кукла инвалидна количка и медицински аксесоари допълват възможностите за игра с въображение.

Има толкова много начини да играете с този комплект LEGO® от 379 части, което го прави забавна играчка подарък за рожден ден, празничен подарък или специална изненада за деца на възраст 6+, на които да се насладят сами или да споделят забавлението с приятелите си.

Болницата LEGO® е с размери малко над 7” (19 см) височина, 8” (22 см) широка и 2” (6 см) дълбочина, така че този компактен комплект няма да заема много място за съхранение. Децата могат да го комбинират и с други комплекти LEGO®  за забавление.

Не са необходими батерии с този строителен комплект за деца – изграден изцяло от LEGO® тухли, той е най-добрата играчка за захранване на свободомислещото творчество на децата, така че забавните приключения никога не спират.

Мислите ли да купите тази лекарска играчка за някой, който е нов в моделите LEGO®? Няма проблем – идва с лесни за следване, стъпка по стъпка инструкции за изграждане. Отворете кутията и тръгват!

Запознайте младите строители със света на LEGO® Friends. Топло посрещане ги очаква в Heartlake City, където децата могат да изследват интересите си с най-добрите си приятели до тях.

Строителните тухли LEGO® отговарят на най-високите индустриални стандарти плюс нашите собствени критерии за качество. Децата, които изграждат този комплект за игра LEGO Friends, ще открият, че тухлите се свързват здраво и се разпадат лесно всеки път.

LEGO® тухлите и парчетата са тествани по всякакъв възможен начин, за да се гарантира, че комплектът LEGO Friends на всеки млад строител отговаря на най-високите световни стандарти за безопасност и качество.

139,00 лв. 132,05 лв.