LEGO FRIENDS Автобус на приятелството 41395

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41395

Позволете на креативните деца да се впуснат в приключенско пътуване с този комплект LEGO® Friends. На борда на този пълен с функции автобус за мини-кукли те ще открият безкрайни възможности за игра с въображение благодарение на многото му страхотни функции и аксесоари.

Този автобус с играчки идва с мини-кукли LEGO® Friends Стефани, Миа и Оливия. Креативните деца могат да разширят въображението си, докато помагат на момичетата от Heartlake City да изследват забавните функции и аксесоарите за мини кукли.

Децата могат да си представят да се настаняват с приятели в спалните, да теглят ударени превозни средства с лебедка, да гребят във бордовия басейн или да гледат звезди от горната палуба, която се плъзга назад, за да даде достъп до леглата за мини кукли.

Този автобус LEGO® Friends (41395) е страхотен подарък за рожден ден за деца на възраст 8+, които обичат странни превозни средства с играчки и имат малко опит в изграждането. Това е стимулираща конструкция и ще даде чувство на гордост, когато бъде завършена.

Този автобус се предлага с много аксесоари за мини-кукли, но тъй като е с размери около 5 инча (14 см) висок и 11 инча (30 см) широк, той може да побере всякакви други части от LEGO®, които децата искат да опаковат. Всички комплекти LEGO са съвместими с тази забавна играчка!

Динамичната игра е част от карането. Далеч от това да е статичен модел на автобус, този детски автобус с играчки има колела, които наистина се въртят. Но не са необходими батерии – този автобус LEGO® Friends се захранва от въображение.

Този комплект за игра с автобус се предлага с лесни за следване инструкции, така че дори ако вашето дете е ново в комплектите и изграждането на LEGO®, то ще бъде на път към ролеви приключения за нула време!

Вдъхновете децата да се впуснат в приключение в Хартлейк Сити, където ще открият, че могат да изследват нови хоризонти и интереси със своите най-добри приятели до тях.

Още от 1958 г. LEGO® тухлите отговарят на най-високите индустриални стандарти, като гарантират, че са последователни и съвместими с връзки, толкова силни, колкото всяко приятелство с LEGO Heartlake City.

В The LEGO Group пускаме, мачкаме, усукваме, нагряваме, огъваме, драскаме и разтягаме LEGO® тухли и части, за да сме сигурни, че всеки комплект LEGO за изграждане на деца отговаря на най-високите световни стандарти за безопасност и качество.

159,00 лв. 151,05 лв.
Базова цена: 151,05 лв.
Моля, изберете: