LEGO FRIENDS Спасителната база в джунглата 41424

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41424

Вдъхновете приключенска игра с дивата природа със спасителната база в джунглата (41424). От сканиране на гората с дрон за спасяване на пострадали животни до помощ в клиниката, децата ще намерят много начини да играят с този страхотен комплект за игра с къщичка на дърво в джунглата. LEGO® Friends с гордост подкрепя работата на National Geographic Explorers.

Всички бази са покрити

Този забавен комплект има широка привлекателност. Децата, които обичат драматична, креативна игра, ще харесат историята за спасяването на животни, където LEGO Friends Андреа, Миа и Оливия и слоновете спасяват заседнал ленивец. Децата могат да покажат своята грижовна страна, докато отвеждат раненото животно обратно в светилището на дърветата в джунглата. Начинаещите учени ще обичат да използват технически комплект в наблюдателната кула, захранвана от слънчева енергия, за да пазят създанията от джунглата в безопасност.

Всички са включени

Запознайте децата със серията Jungle Rescue, творческите забавни комплекти ще им помогнат да се почувстват като един от екипа. За да направите строителството още по-забавно, изтеглете приложението LEGO Building Instructions, за да получите достъп до Инструкции PLUS, където могат да видят своята конструкция в цифров вид!

LEGO® Friends с гордост подкрепя работата на National Geographic Explorers, които използват своята креативност, любопитство и страст, за да защитят застрашените видове в нашите джунгли и да помогнат за изграждането на по-добър свят за всички нас.

Позволете на лудите по животните деца да се впуснат в приключението на LEGO® Friends, докато помагат да спасят ленивеца от гората и да го върнат обратно в убежището си в къщичката на дърветата с този комплект за игра Jungle Rescue Base (41424).

Този комплект за игра на къщичка на дърво включва 3 фигурки на мини кукли, които могат да се сглобяват, плюс 2 фигури на слон и 2 ленивци. Готини аксесоари, като играчки уоки-токита, комплект за спасяване на животни и робот-дрон, поддържат играта креативна.

Този комплект за игра на спасителната станция се състои от клиника и наблюдателна кула, свързани с въжен мост. Приятелите могат да ускорят, за да спасят ленивец, заседнал в дърво в квадроцикла, докато хижата им дава място да се мотаят.

Децата на възраст 8+ ще намерят тази сграда на спасителната станция за удовлетворяващо разтегателно строително предизвикателство. Това е чудесен празничен подарък или подарък за рожден ден за деца, които обичат да се грижат и да играят с животни.

Къщата на дървото е с размери над 11 инча (28 см) висока и 12 инча (31 см) широка и изглежда страхотно на дисплея. Децата могат да разширят играта, като добавят всякакви други LEGO® тухли, тъй като всички играчки LEGO са съвместими.

Не са необходими батерии, за да запалите вълнуващото действие в джунглата – дървото на ленивеца „улавя светлина“ чрез функция за ръчно натискане. Това означава, че спасителната ролева игра може да започне веднага след като изграждането приключи!

Тази страхотна спасителна играчка от джунглата се предлага с инструкции стъпка по стъпка. За да увеличите забавлението при изграждането, изтеглете приложението LEGO® Building Instructions, за да получите достъп до интуитивните инструкции PLUS, така че децата да могат да увеличават, завъртат и разглеждат своята конструкция.

Комплектите LEGO® Friends отговарят на най-високите индустриални стандарти, плюс собствените строги критерии за качество на LEGO Group, така че са последователни, съвместими и лесно се свързват и разглобяват – така е от 1958 г.

Освен че отговарят на най-високите глобални стандарти за безопасност и качество, играчките за изграждане на LEGO® са тествани максимално от LEGO Group, така че можете да сте сигурни, че сте купили комплект за игра, който е безопасен за използване от деца.

196,00 лв. 186,20 лв.
Базова цена: 186,20 лв.
Моля, изберете: