LEGO FRIENDS Био кафе в Хартлейк Сити 41444

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41444

Търсите креативен подарък за рожден ден за дете, което се грижи за планетата? Органичното кафене на LEGO® Friends Heartlake City (41444) ще ги забавлява с часове. Те не само могат да се преструват, че създават вкусни творения в кухнята с играчки, но тази играчка за устойчивост също им позволява да си представят отглеждането на съставките в градината на кафенето.

Модерен начин на игра

Този комплект за кафене и кухня е пълен с интелигентни детайли, за да зарадва всяко дете, съзнателно за околната среда. Момчетата и момичетата могат да помогнат на LEGO Friends Mia да сортира отпадъците в станцията за рециклиране. Сладкото колело за сок означава, че мини-кукли могат да пътуват из Heartlake City, споделяйки своите вкусни напитки по начин без емисии!

Добре дошли в Хартлейк Сити

С LEGO Friends децата могат да изследват своите страсти, да се впуснат във вълнуващи мисии или просто да изпитат радостта от приятелството в компанията на близки герои, които са точно като тях.

Пълно с начало за игра, Heartlake City Organic Café (41444) се предлага с кухненска градина с играчки и велосипед за доставка на сок за момчета и момичета, които искат да изградят по-добра планета, тухла по тухла.

Включва 3 мини-кукли за неограничено забавление в ролевата игра, включително нова мини-кукла за дядо от януари 2021 г. и микрокукла за внучка, плюс сладки детайли и реалистични функции, които децата могат да изследват.

Децата могат да се преструват, че отглеждат плодове и зеленчуци, пекат хляб, правят сандвичи, обслужват клиенти, сортират рециклиране и излизат с приятели. Те могат да удължат играта, като доставят напитки на велосипеда за сок.

Перфектен, пълен с функции подарък за деца, които се грижат за околната среда. Момчетата и момичетата кулинари ще се забавляват с часове, като приготвят вкусни лакомства с този креативен подарък, който е идеален за на възраст над 6 години.

Този комплект за игра за кафене е с размери над 4 инча (11 см) височина, 10 инча (27 см) широка и 3 инча (10 см) дълбочина, така че заема малко място, когато се държи на показ.

Снабден с аксесоари за изтичане на творчески сокове, този комплект за игра се предлага с фурна, блендер, кафемашина, рафт за сандвичи и много хранителни елементи, за да оживее играта в кафенето.

Запознайте младежите със света на популярните играчки на Heartlake City, където те ще срещнат герои, които се грижат толкова за планетата, на която живеем, колкото и за своите приятели.

Компонентите за изграждане на LEGO® отговарят на строгите индустриални стандарти, за да се гарантира, че са съвместими и се свързват и разглобяват последователно всеки път – така е от 1958 г.

Тухлите и компонентите на този комплект за хранене LEGO® са тествани максимално, за да се гарантира, че отговарят на строгите световни стандарти за безопасност и качество.

62,90 лв. 59,75 лв.
Базова цена: 59,75 лв.
Моля, изберете: