LEGO FRIENDS Семейната къща на Андреа 41449

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41449

За подарък с истинско въздействие опитайте LEGO® Friends Семейната къща на Андреа (41449). Фантастично детайлен, от слънчевите панели на покрива до мини клавиатурата в гаражното студио, този първокласен комплект за игра ще зарадва феновете на LEGO Friends и уау приятелите, които идват да играят.

Изобилие от стаи за разглеждане

Децата могат да се мотаят в спалнята на Андреа или да правят тарталети в кухнята със сладките аксесоари за готвене. Има басейн във формата на сърце и страхотно гаражно студио с музикални играчки, където Андреа и нейните приятели могат да направят шоу за квартала! Покривът разполага със слънчеви панели, които помагат на семейството да живее по модерен начин, а горният етаж е сваляем, което улеснява малките пръсти да изследват функциите.

Толкова много части за игра!

Комплектът идва с 5 мини-кукли LEGO Friends – включително Лиз, малката сестра на Андреа, нова микрокукла от януари 2021 г. – така че има неограничени начини за децата да играят LEGO семейния живот. Запознайте децата с Heartlake City, където децата ще намерят най-добър приятел, който е точно като тях!

Уау малки строители с 3-етажния LEGO® Friends Семеен дом на Андреа (41449). Децата могат да изследват страхотните функции и да играят семеен живот в стените на този комплект за игра с първокласно качество.

С 5 мини-кукли LEGO® Friends, този красиво оформен комплект включва цяло семейство герои, включително нова за януари 2021 г. микрокукла, за да вдъхнови безгранично семейно забавление от ролева игра.

Децата могат да пуснат музикално шоу за съседите от гаражното студио, да се мотаят в спалнята на Андреа, да се преструват, че се потопят в басейна или да приготвят храна в модерната кухня.

Загрижените за околната среда деца ще харесат как тази къща е подходяща за бъдещето, благодарение на слънчевите панели на покрива. Както всички домашни комплекти LEGO® Friends, той идва пълен със страхотни аксесоари.

Умело проектиран да улесни играта, горният етаж на комплекта за игра може да се сваля, така че долното ниво е достъпно. В кухнята работната маса се люлее, за да пусне малките пръстчета.

Търсите подарък за рожден ден, за да впечатлите дете, което обича къщи за кукли? Момчетата и момичетата на възраст 6+ ще се радват да разопаковат тази първокласна играчка и да споделят забавлението в къщата с приятелите си.

С размери над 7 инча (20 см) височина, 10 инча (26 см) широка и 4 инча (12 см) дълбочина, този творчески подарък прави привличащ вниманието дисплей, без да заема твърде много място.

Запознайте децата, определящи тенденциите, в гостоприемния свят на LEGO® Friends, където всички са включени и всяко лице пасва.

Този комплект за игра LEGO® за къща отговаря на строгите индустриални стандарти, за да гарантира, че неговите тухли са съвместими и се свързват и разглобяват последователно всеки път – така е от 1958 г.

Тухлите и компонентите на тази къща за мини кукли са тествани максимално, за да се гарантира, че отговарят на строгите световни стандарти за безопасност и качество.

147,00 лв. 139,65 лв.
Базова цена: 139,65 лв.
Моля, изберете: