LEGO Friends Магическа акробатика 41686

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 41686

Познавате ли малка гимнастичка? Подарете им лакомство, което ще харесат с комплекта за игра LEGO® Friends Magical Acrobatics (41686). Пренесете ги до забавлението на карнавала, докато се преструват, че изпълняват акробатични трикове и удивляват тълпите.

Цялостна ролева игра

Малките акробати ще се замаят от наслада с този карнавален комплект за деца. Има водена от кон плувка, която върти колелото за акробатика, което също може да се сваля. Героите могат да се въртят около лентата за трапец, когато са прикрепени към обръчите. И за последен трик мини-куклите могат да се въртят, прикрепени към чифт кокили. Комплектът идва с много креативни комплекти, като красиви знамена и шапка за коня, а и двамата герои имат изрисувани лица и са облечени в тоалети за изпълнение. Светещите в тъмното плочки придават на тези модели магическо, мистично усещане.

Магията на Хартлейк Сити

Комплектите LEGO Friends позволяват на креативните деца да изследват своите страсти на фона на забавни, реални условия с приветливи герои до тях.

Magical Acrobatics (41686) позволява на децата, които са луди по карнавалите, да се преструват, че правят шоу, докато изпълняват трикове върху играчки за акробатика.

Включва 2 играчки за мини кукли LEGO® Friends – Оливия и Стела – облечени в тоалети за изпълнение, фигура на кон, плюс карнавален плувка, бар и много творчески комплект.

Когато децата дърпат плувката, нейната въртяща се функция позволява на колелото да се върти. Освен това се сваля, така че може да се върти отделно. Въртящо се копче позволява на мини-куклите да се въртят около бара.

Комплектът Magical Acrobatics (41686) е идеалният подарък за момчета и момичета на възраст над 6 години, които обичат творческата карнавална игра. Прави страхотен подарък за рожден ден или просто лакомство.

С прикрепен кон, плувката е с размери над 3 инча (9 см) висока, 8 инча (22 см) дълга и 2 инча (6 см) широка. Елементът на пръта е с размери над 3 инча (8 см) висок, 2 инча (7 см) дълъг и 1 ин. (4 см) широк.

Съвместим с други комплекти LEGO® Friends Magical Funfair – Вълшебно увеселително влакче (41685), Magical Funfair Stalls (41687), Magical Caravan (41688) и Magical Ferris Wheel and Slide (41689) за повече забавление.

Има комплекти LEGO® Friends за деца от всички възрасти, независимо дали искат да изследват своите страсти, да изиграят сцени от реалния свят или да изиграят собствени истории с герои, които са точно като тях.

Компонентите на LEGO® отговарят на строгите индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват и разглобяват последователно всеки път – така е от 1958 г.

Новите играчки LEGO® са тествани максимално, за да се гарантира, че отговарят на строгите световни стандарти за безопасност.

43,90 лв. 41,70 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 41,70 лв.
Моля, изберете: