Конструктор Lego Technic - Мобилен кран 42108

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 42108

Екшън комплект за феновете на играчките с кранове. Всеки, който обича да открива как работят мега-машините, ще се забавлява много с този LEGO® Technic™ 42108 мобилен кран. Това е предизвикателна конструкция, идеална за феновете на LEGO Technic, които търсят модел, пълен с функционалност. Пълен с функции кран за забавление на строителната площадка С класическия си черен и жълт дизайн този модел изглежда точно като истинския. И с огромен набор от реалистични функции, той работи също като истински кран. Първо, управлявайте и карайте автомобила на правилното място. След това използвайте опорите, за да закрепите крана на място. От кабината на крана повдигнете стрелата и изпънете телескопичното рамо – вижте колко високо достига! След това използвайте подемника, за да пренесете бетонния стълб – чудесно за ролева игра или просто за тестване на това какво може да направи този мегакран. Потапяща и възнаграждаваща играчка за строителна площадка Това е предизвикателна и усъвършенствана конструкция от вселената на LEGO Technic, която оживява света на инженерството.

Вижте как работи истински кран с този екшън комплект LEGO® за любителите на строителството. Направлявайте камиона, извадете опорите, повдигнете стрелата и повдигнете бетонния стълб.

Има много какво да научите за инженерството и движението с тази страхотна строителна играчка. Кормилно управление с 8 колела, 4 индивидуално контролирани опори, 2 кабини и свръхвисоко телескопично рамо, всичко това създава страхотен кран!

Забавлявайте се с изграждането на този предизвикателен модел. След това проучете какво могат да направят всички различни функции. Използвайте колоната, за да прекарате крана през неговите крачки, преди да преместите камиона към следващата работа.

Феновете на кранове на възраст 10+ ще харесат този невероятен комплект LEGO® Technic™ (42108). Това е чудесен избор, ако търсите най-добрите подаръци за всеки, който обича LEGO Technic и е готов за ново предизвикателство за изграждане.

Нещото, което ще забележите при този LEGO® кран е неговият размер. С рамо на крана 30” (78 см) със сигурност е високо! Неговите впечатляващи размери го правят супер модел с дисплей с дължина 18” (48 см) и ширина 4” (11 см).

Не са необходими батерии за тази играчка с кран. Просто внесете любопитство и желание за изграждане, за да започнете!

Нетърпеливи да започнете да строите? Да тръгваме! С лесните за следване инструкции, включени в кутията, забавлението започва веднага.

Отворете цял нов свят на забавление за изграждане за малки и големи фенове на LEGO® с LEGO Technic™. С готин дизайн на превозни средства и страхотни функции, забавлението продължава дълго след като моделът е построен.

Конструктивните играчки трябва да са здрави. Така че е добре да знаете, че комплектите LEGO® Technic™ отговарят на най-високия контрол на качеството в индустрията. Това означава изграждане на комплекти, които се свързват лесно всеки път.

Частите LEGO® Technic™ са тествани до крайност, за да се създадат комплекти за изграждане на играчки, които отговарят на най-високите световни стандарти за безопасност и качество. Страхотна новина, ако търсите най-добрите подаръци за фен на LEGO.

234,90 лв. 223,15 лв.
Базова цена: 223,15 лв.
Моля, изберете: