LEGO TECHNIC Кола за рали, която се управлява с приложение 42109

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 42109

Познавате ли фен на състезателни коли, който би искал да кара като Стиг от телевизионния BBC Top Gear? Позволете им да изпробват уменията си с този страхотен LEGO® Technic™ (42109) управляван от приложението Top Gear рали автомобил. Първо, те могат да се забавляват с изграждането на играчката за рали кола, като откриват всички елементи, които карат този модел на рали кола да работи. Тогава адреналинът се засилва, докато те изпробват страхотни движения – всичко това с помощта на приложението LEGO Technic CONTROL+. Захранвано от интелигентен хъб, приложението позволява супер прецизно движение, като дава безкрайни комбинации за игра с автентични звукови ефекти. Изберете от различни екрани за управление, за да шофирате напред, назад, направлявате, ускорявате, спирате и се справяте с препятствия. Те също така ще получат обратна връзка в реално време, включително дневник за скорост и наклон и могат да тестват уменията си в раздела със състезателни предизвикателства на приложението. Има вдъхновяващо съдържание и видеоклипове, които да откриете и в приложението! Комплектите LEGO Technic носят усъвършенствано предизвикателство за изграждане за деца и възрастни, които обичат да учат нови инженерни умения.

Позволете на феновете на състезателните автомобили да поемат предизвикателство за шофиране с тази управлявана от приложението LEGO® Technic™ рали кола Top Gear (42109). Управлява се чрез смарт устройство с 3 екрана. Отидете на LEGO.com/devicecheck за съвместими устройства.

Този модел играчка за рали кола се управлява чрез приложението LEGO® Technic™ CONTROL+ и се захранва от усъвършенстван Smart Hub с 1 XL мотор и 1 L мотор за по-завладяващо изживяване при игра, автентични движения и часове забавление.

Изградете колата. Изтеглете приложението. Пригответе се за действие. С многофункционално управление водачите могат да се движат напред, назад, да управляват, да ускоряват, спират или да възпроизвеждат звукови ефекти и да получават обратна връзка в реално време!

Търсите подаръци от Top Gear или LEGO® подаръци? Феновете на състезанията на възраст над 9 години ще харесат този комплект играчки.

С над 10” (26 см) дължина, 3” (10 см) височина и 5” (14 см) широка, тази моторизирана кола играчка е идеалният размер за шофиране или за показване. Моля, обърнете внимание: този комплект не е съвместим със системите LEGO® Power Functions.

Строителството може да започне без батерии, но за да се насладите на пълната мощност на цифровата игра с контролите на приложението, ще трябва да поставите 6 x AA 1,5V батерии в Smart Hub.

Първите стъпки с тази играчка, контролирана от приложението, е супер бърза, тъй като в кутията са включени пълни, лесни за следване инструкции.

Комплектите пластмасови модели LEGO® Technic™ са щателно тествани, за да се гарантира, че всяка една от тези уникални играчки отговаря на най-високите световни стандарти за безопасност и качество.

273,90 лв. 260,20 лв.
Базова цена: 260,20 лв.
Моля, изберете: