LEGO Ideas 21319 - Central Perk

 • Марка: LEGO
 • Кат. номер: 21319

Не позволявайте на живота си да се заклещи на втора предавка – когато завали дъждът, тръгвайте към LEGO® CENTRAL PERK, за да се срещнете с Рос, Рейчъл, Чандлър, Моника, Джоуи и Фийби от любимата американска телевизионна ТВ комедия „Приятели“! Този готин, ретро комплект за игра LEGO Ideas е издаден в чест на 25-годишнината от най-първия епизод на сериала и пълен с автентични детайли, които събуждат носталгични спомени. Поръчайте кафе (и кифла за Моника) от Гюнтер от бара. Сервирайте на масите с Рейчъл. Вземете си парче пица с Джоуи. Ролева игра със забавни разговори от класическия сериал със седналите на канапето приятели. Но си запушете ушите, ако Рос свири на пианото си или Фийби пее на сцената. Независимо дали сте избрали да играете с този забавен комплект за построяване, или просто да го покажете, фантастичният комплект от LEGO Ideas ще ви доставя удоволствие през деня, през седмицата, през месеца и дори през цялата година!

Носталгичен, колекционерски комплект LEGO® Ideas, готов да зарадва феновете на класическия ТВ сериал „Приятели“!

 

 • Този комплект LEGO® Ideas включва 7 представени за първи път през септември 2019 г. минифигури: Рос Гелър, Рейчъл Грийн, Чандлър Бинг, Моника Гелър, Джоуи Трибиани, Фийби Бюфе и Гюнтер. 
 • Играчката за конструиране на кафенето CENTRAL PERK включва легендарния основен кът за сядане, състоящ се от диван, фотьойл, 2 стола и маса; зона за обслужване с кафемашина за построяване от тухлички, бар, касов апарат, буркан за бисквитки с 2 елемента на бисквитки, елемент на табло с менюто и други автентични елементи; сцена за музикални изпълнения с канапе; допълнителни места за сядане и маси; 3 елемента на пилони в представен за първи път през септември 2019 г. зелен цвят; стойка за чадъри с 2 елемента на чадъри; прозорец с декоративна емблема „CENTRAL PERK“; входни врати; 2 студийни прожектора за построяване от тухлички с полупрозрачни светлинни елементи. 
 • Кътът за сядане на звездните герои от шоуто може да се маха за лесна игра. 
 • Всяка от минифигурите има собствени елементи, вдъхновени от телевизионния сериал, включително синтезатора на Рос за построяване от тухлички и следните допълнителни елементи: таблата и чашата за кафе на Рейчъл, кексчето на Моника, кутията за пица, парчето пица и „мъжката чанта“ на Джоуи, лаптопа на Чандлър, китарата на Фийби и метлата на Гюнтер. 
 • Другите допълнителни елементи в този комплект с кафене за игра включват вестник, 15 чаши за кафе и табелка „Reserved“, плюс 3 вази и цветя за построяване. 
 • Този комплект LEGO® Ideas се предоставя с книжка с инструкции за построяване и информация за създателя фен и дизайнера на LEGO на този страхотен комплект. 
 • Постройте и изложете на показ тази колекционерска играчка за построяване „Приятели“ или пресъздавайте любимите си сцени от класическата американска ситуационна комедия. 
 • Тази играчка за подарък на тема „Приятели“ е с размери над 11 см на височина, 29 см на ширина и 22 см на дълбочина и ще е привлекателна централна част във всяка стая.
 • Комплектът включва: 1070 елемента.

За лица на възраст над 16 години.

158,90 лв. 150,95 лв.
Базова цена: 150,95 лв.
Моля, изберете: