LEGO Minifigures 71024 - Disney серия 2

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 71024

Магията продължава! Създайте свои собствени Disney приключения с новата за май 2019 г. колекция минифигури LEGO® Disney серия 2! Този страхотен състав многоцветни минифигури, ограничено издание на героите на Disney, включва Vintage Mickey, Vintage Minnie, Hercules, Jack Skellington, Scrooge McDuck, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jasmine, Jafar, Hades, Elsa, Anna, Sally, Edna и Frozone! Всяка красиво изработена минифигура LEGO Disney се предлага с един или повече аксесоари, както и колекционерска листовка и уникален фундамент, на който да я поставите. Кого ще откриете в следващата си „мистериозна“ торбичка?

Присъединете се към магията с втората серия минифигури от Disney LEGO®.

 

  • Всяка минифигура за колекциониране LEGO® от тази серия се предоставя с един или няколко допълнителни елемента, както и колекционерска листовка и уникален фундамент за показване.
  • Ограничено издание на 18 минифигури LEGO® на герои за построяване и разиграване на ваши собствени магически приключения с Disney!
  • Съдържа представени за първи път през май 2019 г. костюми и аксесоари, включително шапки за Vintage Mickey и Minnie, кутия с подарък за Jack Skellington, шапка и броня за Jafar и малка птичка за Jasmine.
  • Съчетавайте минифигурите от втората серия на Disney с който и да е комплект LEGO® за безкрайни възможности за игри.
  • Забавлявайте се, като разменяте минифигури с приятели, за да попълните колекцията си. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ: Всеки „мистериозен“ плик съдържа една от 18-те минифигури на герои на Disney, предлагани в тази колекция. За съжаление, не можем да отговорим на искания за конкретни минифигури. Ако закупите повече от един „мистериозен“ плик, можете да получите две или повече еднакви минифигури.

 

Комплектът съдържа: 7 елемента.

За деца на възраст над 5 години.

9,90 лв. 9,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 9,40 лв.
Моля, изберете: