LEGO Technic 42124 - Офроуд бъги

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 42124

Пътувайте обратно към 80-те години на миналия век с това LEGO® Technic™ офроуд бъги (42124) – забавно е за всички възрасти от 10 и нагоре. След като създадете модела, оживете го с помощта на безплатното приложение CONTROL+. Бъгито е под ъгъл отпред, за да осигури стабилност при скачане и изпълнение на трикове, точно като класическите RC колички с играчки. С предно и задно окачване (първо за LEGO Technic), плюс огромни гуми, отварящ се капак, антена и ретро стикери, тази кола е пълна с отношение.

Дайте воля на епични каскади с приложението

Изтеглете безплатното приложение CONTROL+, за да изпробвате наистина тази Off-Road Buggy кола. Използвайте приложението, за да шофирате напред и назад, да управлявате и да изпълнявате каскади. С различни контроли, звукови ефекти, предизвикателства, постижения и още, има толкова много за изследване.

Възнаграждаваща конструкция

Комплектите LEGO Technic включват реалистично движение и механизми, които въвеждат LEGO строителите във вселената на инженерството по достъпен и реалистичен начин.

Отпуснете часове на забавление с комплекта за изграждане на LEGO® Off-Road Buggy (42124). Тази RC Off-Road Buggy кола е пълна с функции, вдъхновени от оригиналните RC колички играчки от 1980-те.

Невероятните трикове са лесни за изпълнение благодарение на предното и задното окачване на автомобила, масивните гуми и наклонената предна част.

Изтеглете безплатното приложение CONTROL+, за да добавите ново измерение към това бъги с дистанционно управление. Използвайте приложението, за да управлявате колата, да изпълнявате каскади и да отключвате предизвикателства, звукови ефекти и др.

Това офроуд бъги е страхотен подарък за деца на 10 и повече години. Възрастните, които си спомнят класическите RC играчки от 80-те години на миналия век, също ще го харесат, което го прави забавно преживяване за всички поколения, на което да се наслаждават заедно.

Вижте ретро цветовата схема, допълнена с вдъхновени от 80-те години детайли на стикери.

Моделът RC Off-Road Buggy е с размери над 5 инча (13 см) височина до покрива, 7,5 инча (19 см) височина включително антена, 11 инча (28 см) дълга и 6,5 инча (16 см) широка.

За да се насладите на всички функции на тази играчка, контролирана от приложението, ще трябва да добавите 6 x LR6/AA батерии (не са включени).

Вселената LEGO® Technic™ предлага усъвършенствани играчки за изграждане за феновете на LEGO, които са готови за следващото си предизвикателство за изграждане.

Компонентите на LEGO® Technic™ отговарят на строгите индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват надеждно всеки път – така е от 1958 г.

Компонентите на LEGO® Technic™ се изпускат, нагряват, смачкват, усукват и анализират, за да се гарантира, че отговарят на строгите световни стандарти за безопасност

273,90 лв. 260,20 лв.
Базова цена: 260,20 лв.
Моля, изберете: