LEGO DUPLO Парти за рожден ден на Minni 10873

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 10873
 
Вашето дете току-що получи покана за рождения ден на Minnie Mouse, но тя е помолила за помощ с организацията. Малките фенове ще се радват да помогнат в организирането на супер парти за рождения ден на Minnie Mouse.

Момичетата, които са фенове на Дисни, ще заобичат да играят с набора от играчки за момичета от гамата DUPLO, особено след като всички парчета са оцветени в розово - цвят, който е харесван от малките дами. Те ще могат да помогнат на Minnie да стигне с розовата си суперкола до къщата, където забавното коте Figaro чака стопанката си и гостите, за да купонясват до зори.

Комплектът за игра LEGO DUPLO Minnie Mouse е идеален за ролеви игри с множество възможности и е на тематика рождения ден на известната Minnie Mouse. Ето защо играта разполага с гигантска сгъваема торта, две части под формата на подаръци и разбира се, двамата главни герои Minnie и котето Figaro.

Къщата на Minnie е много шик, с прозорец, който може да се отвори, когато партито е в разгара си, маса, на която да бъдат поставени вкусните ястия и столове за всички гости. Също така, в основната зала има прекрасен портрет на Minnie заедно с Figaro.

С помощта на този комплект играчки с Minnie, който съдържа само 21 части, вие помагате на малката си дама да се научи да изгражда и развива своите познавателни умения и координация на ръцете и мозъка. Чудесен подарък, независимо от повода!
 
За деца на възраст над 2 години.
44,50 лв. 42,27 лв.