LEGO Disney Princess Рая и дворецът на сърцата 43181

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 43181

Приключението очаква феновете на Disney с този комплект LEGO® ǀ Disney Raya and the Heart Palace (43181). Комплектът идва с печатни инструкции за изграждане и цифрови инструкции PLUS! С помощта на приложението LEGO Building Instructions, ръководеният процес на изграждане в реалния живот оставя дори по-младите строители да се чувстват като истински майстори-строители... страхотно!

Привлекателни детайли за сградата

Сградният дворец има 6 различни стаи за разглеждане, включително тронна зала, стая за съкровища и скрита стая зад въртяща се стена. Двете странични кули се отварят и могат да държат оръжията на Рая и Намаари. Централната кула се отваря, за да разкрие спалня, с портрети на приятелите на Рая.

Вълнуващи приключения

Децата могат да се потопят в игра с 2 мини фигурки на кукли от Рая на Дисни и последният дракон – Рая и Намаари – плюс фигурките на LEGO Tuk Tuk и Serlot на Namaari. Комплектът е уникален празничен подарък и може да се комбинира с LEGO ǀ Disney Raya и Sisu Dragon (43184), за да създадете невероятен комплект играчки Heart Palace за най-доброто забавление на ролевата игра.

Изненадайте страхотно дете с този различен и уникален комплект LEGO® ǀ Disney Raya and the Heart Palace (43181). Снабден с функции и аксесоари, този забавен комплект вдъхновява ролева игра с въображение.

Този комплект, базиран на новия филм на Дисни Рая и последният дракон, има дворец с 6 стаи и 2 кули, фигури на мини кукли Рая и Намаари, плюс фигурите на Tuk Tuk и Serlot LEGO® на Namaari.

Дворецът има въртяща се стена с тайна стая, голям сандък със съкровища и отварящи се централна и странични кули. Комбинирайте с комплекта LEGO® ǀ Disney Raya and Sisu Dragon (43184) за истински уау фактор.

Феновете на Disney's Raya and the Last Dragon ще обожават тази играчка за изграждане с нейните детайли и забавни аксесоари. Функциите и стартовете на историята помагат да направим това страхотен моден подарък за деца на възраст 7+.

Модел на играчка за изграждане, пълен с детайли. Дворецът е с размери над 9,5 инча (24 см) висок, 11 инча (28 см) широк и 6 инча (16 см) дълбок и е проектиран да бъде построен и да се играе сам или с приятели.

Комплектът е чудесен за игра и ще изглежда добре на дисплея. Децата могат да изградят комплекта, да направят снимка и след това да споделят първия си LEGO® ǀ Disney Raya и двореца Last Dragon Heart Palace с приятели!

Печатните инструкции за изграждане са страхотни, но цифровите инструкции PLUS са СТРАХОТНИ! С помощта на приложението LEGO® Building Instructions, дори по-младите строители могат да увеличават и визуализират модели, докато строят.

Потопете децата във фантазията и приключението на Рая на Дисни и последният дракон с този креативен комплект LEGO® ǀ Disney. Децата могат да играят вълнуващи приключения с Рая на Дисни и нейните приятели!

Компонентите на LEGO® отговарят на строгите индустриални стандарти, за да гарантират, че са последователни, съвместими и се свързват и разглобяват надеждно всеки път – така е от 1958 г.

Компонентите на LEGO® се изпускат, нагряват, смачкват, усукват и анализират, за да се гарантира, че отговарят на строги глобални стандарти за безопасност.

175,90 лв. 167,10 лв.