LEGO City - Изгарящо барбекю 60212

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 60212

Грабнете каската и пожарната си екипировка; време е да станете герой в LEGO® City! На някого му се е дояло хотдог, но е забравил да следи барбекюто си и ето, дървото се е подпалило! Впуснете се на помощ с пожарникарския камион, разпънете кофата и се заловете за работа. Използвайте надеждната си брадва, за да отрежете горящите клони, преборете огъня и доведете нещата до щастлив край! Ура за пожарната команда на LEGO City!

Качете се възможно най-бързо в камиона, оборудван с пожарогасители, за да стигнете веднага до мястото и да предотвратите разпространението на огъня. Тази ултра бърза пожарна кола е оборудвана с издигаща се стълба, така че ще бъде по-лесно за вашето дете да се бори с пламъците отгоре.

Какви други аксесоари, оборудване и инструменти ще помогнат на вашия малък начинаещ пожарникар? За да спаси растителността и всички минувачи в засегнатия с пламъци район, може да използва брадвата от камиона, за да реже клоните на дърветата, обхванати от пламъци. Също така, в отделението за инструменти ще намери всичко необходимо за подобна мисия.

Конструкторът Изгарящо барбекю от гамата LEGO City Fire е специално проектиран за деца над 4 години със само 64 части, които са лесни за сглобяване. Освен това, инструкциите за сглобяване ще помогнат на вашия герой да открие удоволствието и гордостта от изграждането на целия комплект от нулата, развивайки в същото време неговите въображение и умения за координация.

С помощта на тази играчка за начинаещи пожарникари вашето дете ще има шанса да изпита адреналина и интензивността на напрегнатите моменти, през които трябва да премине един истински пожарникар. По този начин чрез развлекателна и забавна дейност вашето дете ще научи много неща.

23,20 лв. 22,04 лв.
Базова цена: 22,04 лв.
Моля, изберете: