LEGO Ninjago - Самурайски меч 70665

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 70665

Серията LEGO Ninjago представя робота играчка Самурайски меч! Вашето дете вече може да се впусне в нови приключения с тази играчка, като самурайският робот е достатъчно смел, за да се бори с всеки враг. Разбира се, смелостта му се дава от вашето дете, защото всяка битка в света на Ninjago се печели благодарение на екипната работа.

Комплектът се препоръчва за деца над 7 години и съдържа 154 части, от които: 3 мини фигурки на нинджа - Nya (Samurai X), Kruncha и Nuckal; пилотска кабина за поставяне на фигурката; 2 неподвижни оръдия, уловени от робота; множество оръжия, с които той може да започне опустошителни атаки.

Мечовете на Катана са остри и готови за атака! Силите на злото няма как да победят такова оръжие! Или ще успеят в крайна сметка? Това остава да видим!

Вашето дете просто ще бъде очаровано от лекотата, с която ще сглоби частите и ще се радва, че толкова бързо ще довърши играчката робот! Може да взме навсякъде с него играчката, като е подходяща както за дома, така и за парка. Парчетата, които съставят комплекта, са издръжливи във времето, така че с течение на годините вашето дете ще гледа с умиление робота на детството си и ще си спомни всички забавни моменти, прекарани в неговата компания.

Много обичаната серия LEGO Ninjago стимулира въображението на малките деца навсякъде и предлага възможността за очертаване на фантастични сценарии, в които главните герои са нинджа бойци. Но никой робот-нинджа не е истински боец, ако няма приятели с него, които да му помогнат да победи силите на злото!

Играчката робот LEGO Ninjago Самурайски меч е неразрушима и готова за битка. Помогнете й да победи враговете си и да излезе победител във всяка ситуация!

35,00 лв. 33,25 лв.