Кукла L.O.L. - Lil Sisters с промяна на цвета

  • Марка: MGA
  • Кат. номер: 576327EUC

Пригответе се за изживяване при разопаковане, каквото не сте виждали досега с LOL Surprise Color Change Lil Sisters! Не само Lil Sisters претърпяват изненади за промяна на цвета, когато са поставени във вода, но и топката разкрива промяната на цвета! Някои кукли променят цвета си в студена вода, докато други променят цвета си в топла вода! На кое ще реагира вашата кукла? Някои кукли дори имат двойна промяна на цвета с различни разкривания в топла срещу студена вода. Опитайте и двете! Всяка преиздадена любима на феновете Lil Sister идва с 5 изненади, включително уникално облекло. В допълнение към готината мода, забавлявайте се, докато разопаковате аксесоари и още, за да очаровате вашите LOL Surprise Color Change Lil Sisters. Смяната на цвета разкрива нов цвят на косата, декорация на лицето и облекло! Освен това, сега можете да съберете цялото семейство от Color Change с LOL Surprise.

Коя от 12-те Lil Sisters за промяна на цвета ще ви се падне? Попълнете колекцията! Студената промяна на цвета ще започне при приблизително 59°F (15°C), но най-добри резултати се постигат, ако ледената вода се охлади до приблизително 32°F (0°C). Топлата промяна на цвета ще започне при приблизително 100,4°F (38°C), но най-добри резултати се постигат, ако водата е приблизително 104°F (40°C).
 
Колекционерската кукла с аксесоари за кукли е чудесен подарък за рожден ден за деца или подарък за всеки повод. Идеален за забавление, креативност и игра с въображение за деца.
 
За деца на възраст над 5 години.
16,90 лв. 16,05 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,05 лв.
Моля, изберете: