Кукла L.O.L. - Кукли с промяна на цвета

  • Марка: MGA
  • Кат. номер: 576341EUC

Пригответе се за изживяване при разопаковане, каквото никога не сте виждали с LOL Surprise Color Change Dolls! Куклите не само претърпяват изненади за промяна на цвета, когато са поставени във вода, но и опаковката на топката също разкрива промяната на цвета!  Някои кукли променят цвета си в студена вода, докато други променят цвета си в топла вода! На кое ще реагира вашата кукла? Някои кукли дори имат двойна промяна на цвета с различни разкривания в топла срещу студена вода. Опитайте и двете! Всяка преиздадена любима кукла на феновете има коса, която може да се разресва и идва със 7 изненади, включително уникално облекло. В допълнение към готината мода, забавлявайте се, докато разопаковате обувки, аксесоари и други, за да украсите вашите кукли LOL Surprise Color Change. Освен това, сега можете да съберете цялото семейство от Color Change

Всяка кукла идва с тайно съобщение и колекционерски стикер за семеен портрет! Коя от 12-те кукли за промяна на цвета ще намерите? Попълнете колекцията! Студената промяна на цвета ще започне при приблизително 59°F (15°C), но най-добри резултати се постигат, ако ледената вода се охлади до приблизително 32°F (0°C). Топлата промяна на цвета ще започне при приблизително 100,4°F (38°C), но най-добри резултати се постигат, ако водата е приблизително 104°F (40°C).

Колекционерската кукла с аксесоари за кукли е чудесен подарък за рожден ден за деца или подарък за всеки повод. Идеален за забавление, креативност и игра с въображение за деца.

За деца на възраст над 5 години.

29,90 лв. 28,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 28,40 лв.
Моля, изберете: