LEGO City- Снегорин 60222

  • Марка: LEGO

Включете детето си в специална дейност! Със снегорина LEGO, вашето дете може да поддържа склоновете на LEGO City чисти, готови за скиорите! 

Играчката снегорин за момчета всъщност е ултра-високоефективно средство за отстраняване на сняг, специално проектирано да издържа на трудните условия в планината. Заредете голямото оръдие за сняг, скочете зад волана на масивния снегорин и се отправете към пистите за да премахнете препятствията по пътя на смелите любители на зимните спортове. Отворената кабина е удобна, перфектно проектирана за водача.

Освен фигурката на мини шофьора, този снегорин е снабден със скиор, герой, без когото вашето малко дете не би могло да изгради най-красивите и приключенски зимни истории. Снегоринът LEGO е съставен от 197 части, лесен за сглобяване благодарение на инструкциите. Достъпните размери - 10 см височина, 18 см дължина и 12 см ширина - карат това превозно средство да се интегрира перфектно в колекцията на детски колички на вашето дете. Играчката ще привлече вниманието на детето не само с външния си вид, но и с аксесоарите, които са включени. Ските, без които скиорът не би могъл да се наслади на страстта си, две щеки за ски и 12 снежни топки ще допринесат за създаването на историята. Изберете този снегорин, една от най-интересните играчки за момчета и оставете вашето дете да почисти ски пистата. След като приключи с работата, насърчете го да се постави в обувките на скиора, да набере нужната смелост и повярвайте повече в неговите способности!