LEGO Architecture 21045 - Трафалгар Скуеър

  • Марка: LEGO
  • Кат. номер: 21045

Конструирайте модел от тухлички LEGO® на един от най-известните градски площади в света. Разположен в сърцето на Лондон, площад „Трафалгар“ е кръстен в чест на Лорд Хорейшо Нелсън след победата му над флота на Наполеон в битката при Трафалгар през 1805 година. Тъй като вече е популярна туристическа атракция и предпочитано място за политически и обществени събирания. Тази детайлна интерпретация на LEGO показва националната галерия с нейния емблематичен купол и фасада с колони, колоната на Нелсън, обградена от 4 лъва, известните фонтани на площада и неговите 4 скулптурни фундамента. Свалете секциите от гърба на конструкцията на Националната галерия, за да получите достъп до подробен интериор, включващ изградена от тухлички статуя и картини. Граници, оформени от дървета, орнаментирани стълбове за улично осветление и пътни секции в комплект с 2 лондонски автобуса и 2 черни таксита завършват този модел, като улавят същността на великолепната забележителност и на един от най-динамичните градове на света.

Пресъздайте площад Трафалгар с LEGO® Architecture!

 

  • Интерпретация на LEGO® Architecture на реалната лондонска забележителност, площад Трафалгар.
  • Включва Националната галерия, Колоната на Нелсън, обградена от 4 лъва, 2 фонтана, 4 скулптурни фундамента, 10 дървета, 6 стълба за улично осветление и фундамент от плочки, изобразяващ площада и уличните зони, допълнени с 2 лондонски автобуса и 2 черни таксита.
  • Включената книжка съдържа информация за архитектурата и историята на всяка структура, както и исторически факти за площад Трафалгар и архитектурното му наследство. (Само на английски език. Можете да изтеглите текста на други езици от адрес LEGO.com/architecture.)
  • Включва декоративна табелка с името Trafalgar Square.
  • LEGO® Architecture възхвалява света на архитектурата посредством тухличките за строене LEGO и е за всички, които се интересуват от пътувания, архитектура, история и дизайн.
  • Насладете се на удоволствието от предизвикателното и удовлетворяващо строително изживяване с този комплект LEGO® Architecture.
  • С размери над 12 см на височина, 24 см на ширина и 20 см на дълбочина.

 

Комплектът съдържа: 1197 елемента.

За деца на възраст над 12 години.

179,90 лв. 170,90 лв.
Базова цена: 170,90 лв.
Моля, изберете: