Barbie Мобилна клиника - игрален комплект с линейка Mattel FRM19

  • Марка: BARBIE
  • Кат. номер: FRM19

Медицинският комплект 2в1 Barbie® Care Clinic е модерна линейка, която лесно се трансформира в мобилна високотехнологична клиника. 

Щом получиш обаждане от спешно болен, включи звука и светлините на линейката, за да стигнеш максимално бързо. Когато пристигнеш, вдигни лоста в задната част на линейката и незабавно я трансформирай в мобилна клиника, широка повече от 60см. Модерният медицински център  разполага с три обособени зони: регистрация с изскачащо бюро с въртящ се стол, уютна чакалня с телевизор и оборудван кабинет с рентген и регулируемо от седнало до легнало положение болнично легло. За да наподоби максимално реалната болнична среда, комплектът включва и повече от 20 медицински аксесоара и диагностично оборудване: стетоскоп, апарат за измерване на кръвно налягане, медицински консумативи, списания в чакалнята и артикули за подарък( плюшено мече или балон). Някои от елементите имат дръжки, които куклата може да хване (Куклите се продават отделно).  
Когато прегледаш пациента и му предпишеш лечение, трансформирай клиниката отново в линейка и...напред към следващия пациент!  

Комплектът включва:

  • 1бр. трансформираща се в клиника линейка,
  • над 20 медицински уреда и аксесоара.

Куклата не е включена в комплекта. 

 Цветовете и декорациите могат да варират. 

Батерии: 3 бр. тип AAA (R03) (Включените в комплекта са с демонстрационна цел).
Подходящ за деца над 3 години.

139,00 лв. 132,05 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 132,05 лв.
Моля, изберете: