FISHER PRICE Thomas & Friends™ Писта с кранът Карли и дрезината Санди HDY58

  • Марка: FISHER PRICE
  • Кат. номер: HDY58

Всички на борда за много забава и приключения! Децата в предучилищна възраст могат да пресъздадат някои от най-любимите моменти от филмчето Thomas & Friends™ с този егрален комплект от Fisher-Price®!

Заедно с любимия им син локомотив № 1 Томас децата имат още двама приятели от железницата, които са готови да работят и играят заедно: кранът Карли и дрезината Санди. Децата могат да помогнат на Карли да използва куката си, за да повдигне и натовари Санди в товарния вагон на Томас, така че той да може да я вземе, докато се движи по релсите. Когато тримата приятели са готови за малко почивка, Томас доставя Санди обратно в депото на гара Кнапфорд, така че всички да могат да се насладят на почивката си, преди следващото приключение.

Куката на Карли се захваща за пръстена на върха на Санди, за да я повдигне и натовари лесно в товарния вагон на Томас. 

Натискането на превключвателя изпраща Томас да се състезава около пистата, за да вземе и достави Санди.

Кранът Карли се върти на 360 градуса! 

Влаковете и комплектите релси Fisher-Price® Thomas & Friends™ дават възможност на децата да изживеят историите на остров Содор с любимите си герои от филмчето. Докато децата се състезават от доковете в Брендъм до кариерата в Синята планина и отвъд тях с Томас и неговите приятели от железницата, те упражняват важни умения, като това да вземат завоите правилно, да работят в екип и да изсвирят досущ като локомотив.

Подходящо за деца над 3 години.

50,90 лв. 48,35 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 48,35 лв.
Моля, изберете: