Lamaze играчка 3в1 Изненада L27469

  • Марка: TOMY Lamaze
  • Кат. номер: L27469

ЗАБАВЛЕНИЕ С ТРИ МЕЧЕТА: Това е идеалната играчка за стимулиране на любопитството и творческото мислене на вашето бебе. Когато по-голямото мече бъде издърпано, бебетата се радват да открият скритите мечета в голямото мече.

ИГРАЧКА ЗА СТОЛЧЕ ЗА КОЛА, КОЛИЧКА: Тази многофункционална плюшена играчка се предлага с халка, която може да се закачи към всякакви колички, столчета за кола, както и към активната гимнастика на вашето бебе.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Ярка многоцветна играчка за новородено с различни шарки и текстури ще ангажира вашето бебе, като същевременно стимулира зрителните му сетива и подпомага тактилното развитие.

ДЪВКАЛКА ЗА ЗЪБКИ: Тази играчка за новородено се предлага с гризалка, която да успокои вашето бебе в моменти на дискомфорт. Бебетата изследват както с уста, така и с ръце, а сърцето е идеално за дъвчене и хапане, докато играят и учат.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши бебешки играчки са създадени чрез целенасочени изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст 0м+

39,90 лв. 37,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 37,90 лв.
Моля, изберете: