Lamaze играчка Веселият Жираф, L27471

  • Марка: TOMY Lamaze
  • Кат. номер: L27471

БЕБЕШКА СЕНЗОРНА ИГРА: Тази играчка за новородено подпомага активното развитие на вашето бебе, като позволява на малките да люлеят тази мека играчка и да я блъскат в пода или стената, без да причиняват щети.

ВЕСЕЛИ ЗВУЦИ: С всеки удар децата чуват различни интересни звуци. Има два различни звукови режима, от които да избирате. С много за гледане, чуване и докосване, вашето бебе никога няма да скучае!

УДОБНО ЗА РОДИТЕЛИ: След като свърши времето за игра, бутонът за изключване позволява на родителите да имат тиха почивка, докато бебето може да продължи да играе и забавлявайте се.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Тази учебна играчка отговаря на нуждите на вашето бебе докато расте, като същевременно стимулира зрителните му сетива и подпомага растежа на фините двигателни умения и развитието на слуха.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши играчки за бебета са създадени чрез специализирани изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 12 м+

39,90 лв. 37,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 37,90 лв.
Моля, изберете: