Lamaze играчка Панда с туптящо/светещо сърце L27470

  • Марка: TOMY Lamaze
  • Кат. номер: L27470

УСПОКОЯВАЩА ИГРАЧКА: Тази очарователна плюшена Панда е идеалният приятел, който да имате като част от рутината си преди лягане, докато успокоявате бебето си след натоварен ден, като същевременно му помагате да се чувства сигурно и защитено.

МЕКИ ЗВУЦИ: Lamaze Панда с туптящо/светещо сърце има 4 различни успокояващи и спокойни приспивни песни, които могат да бъдат чути чрез натискане на корема на пандата. За успокояващ ефект сърцето на Пандата нежно свети и изгасва.

БЕБЕШКА СЕНЗОРНА ИГРА: Всяка песен, която тази мека плюшена панда свири е придружена от вибрация, синхронизирана с ритъма на сърдечния ритъм на майката в покой, идеална за успокояване на вашето бебе.

ТИХО СЪРЦЕБИЕНЕ: Ако натиснете корема на Пандата за пети път, вашето бебе може да усети вибрациите и успокояващия звук на сърдечния ритъм: перфектният звук в ухото на бебето.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши бебешки играчки са създадени чрез целенасочени изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 9м+

 

64,90 лв. 61,65 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 61,65 лв.
Моля, изберете: