Lamaze играчка Слонче с Блокчета за подреждане, търкаляне и заключване L27464

  • Марка: TOMY Lamaze
  • Кат. номер: L27464

ИГРАЧКА ЗА ПОДРЕЖДАНЕ: Тази играчка е идеална за класическа игра на подреждане и ще осигури часове интерактивна игра за вашето новородено. Всеки куб има топка и теглото на всяка топка ги подравнява към куба отдолу, за да държи купчината на място, докато бебето строи.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Тази обучаваща играчка отговаря на нуждите на вашето бебе, докато расте, като същевременно стимулира зрителните му сетива. Всяко меко блокче е с квадратна форма и може да се постави от всяка страна, което улеснява подреждането от по-малки бебета.

ИГРАЧКА ЗА БУТАНЕ: Колелата на слончето го правят страхотна играчка за бутане, както със, така и без блокчета за каране, стимулирайки активната игра и ранното развитие на вашето бебе.

БЕБЕШКА ДРЪНКАЛКА: Разклатете топките във всяко кубче, за да ангажирате вниманието на вашето бебе и да стимулирате развитието на слуха. С много какво да видите, чуете и докоснете, вашето бебе никога няма да скучае!

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра! Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши бебешки играчки са създадени чрез целенасочени изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 6м+

 

27,90 лв. 26,50 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 26,50 лв.
Моля, изберете: