Lamaze Моите първи барабани L27472

  • Марка: TOMY Lamaze
  • Кат. номер: L27472

БЕБЕШКИ БАРАБАНИ: Този първи комплект барабани е страхотна музикална играчка, предназначена да поддържа тактилната стимулация на вашето бебе, експертно проектирана за начина, по който бебетата наистина играят.

МУЗИКАЛНА ИГРАЧКА: Потупването, мачкането и удрянето на тези барабани и чинели позволява на вашето бебе да създаде симфония от звуци, което помага за стимулиране на сетивното и слухово развитие.

ИГРИВИ ЗВУЦИ: Тази музикална играчка може да насърчи бебето ви да създава шантави звукови ефекти, да чува обор, пълен с животни, или да създава звуци на барабани и чинели като поддържаща песен.

ИГРАЧКА ЗА РАЗВИВАНЕ: Тази учебна играчка отговаря на нуждите на вашето бебе докато расте, като същевременно стимулира зрителните му сетива и подпомага растежа на фините двигателни умения и тактилното развитие.

НАПРАВЕНО ОТ LAMAZE: Време е за игра. Няма по-добър начин да споделите любовта си, да се свържете с детето си и да му помогнете да се чувства сигурно. Всички наши бебешки играчки са създадени чрез целенасочени изследвания, за да създадат тази искра на развитие.

Възраст: 12м+

 

64,90 лв. 61,65 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 61,65 лв.
Моля, изберете: