Tomy Toomies Jurassic World Напасни и Дръпни Анкилозавър E73410

  • Марка: TOMY Toomies
  • Кат. номер: E73410

ЗАБАВНА ИГРАЧКА ДИНОЗАВЪР: Тази играчка включва ярко оцветен динозавър Анкилозавър с четири текстурирани заключващи се пръстена за броня и прясно излюпено бебе динозавър отгоре. С много начини за игра, гледайте как бебето ви се смее и играе, докато развива двигателните си умения с тази бебешка играчка за бутане.

ЗВУЦИ НА РЪМЖЕНИЕ: Разклатете бебето анкилозавър в черупката му, за да чуете сладкото му ръмжене! Тази играчка развива уменията за действие и реакция на вашето бебе, като същевременно осигурява часове забавление. Поставете бебето динозавър върху четирите текстурирани подреждащи се бронирани пръстена на мама за забавление с бутане! .

ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРАЧКА: Тази играчка с динозавър за момчета и момичета насърчава логиката, решаването на проблеми и фините двигателни умения със своята игра за сортиране по форма, включваща подреждащи се един върху друг заключващи се пръстени, докато ярките цветове и сладките ръмжащи звуци подпомагат сетивното развитие. .

ДВИЖЕЩА СЕ И ДРЪНКАЩА: Тази играчка на динозавър разполага с дрънкаща опашка, която се люлее от една страна на друга и колела, които се клатят, докато дърпате нея и бебето й в едно вълнуващо ново приключение. .

ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА БЕБЕТА: Тази популярна бебешка играчка за бутане, предназначена за малки ръчички, осигурява безкрайни часове образователни забавления. Идеален за подарък за първия рожден ден на вашето бебе, Коледа или Великден. Подходящо за бебета и малки деца над 12 месеца.

 

43,98 лв. 41,78 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 41,78 лв.
Моля, изберете: