Tomy Toomies играчка за баня Кухня с балончета, 18м+, E73264

  • Марка: TOMY Toomies
  • Кат. номер: E73264

ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ С МЕХУРЧЕТА: Децата могат да имат свои собствени моменти за печене и готвене с този комплект за игра 2 в 1 и да се забавляват много във ваната! Просто капнете няколко капки пяна за баня в тигана, добавете вода и напомпайте жълтия бутон, за да видите как се появяват мехурчета.

МИВКА ИЛИ ВАРЕНЕ: Искате ли да изпечете пай? Поставете формата за пай във фурната, завъртете съда отгоре, за да изпратите водата да се излее във фурната и гледайте как се върти съда за пай! Приключихте с готвенето и печенето? Използвайте мивката, за да измиете тигана, тенджерата и черпака за наливане.

ИГРА ЗА МАЛКИ: Тази забавна бебешка играчка за баня е подходяща от 18-месечна възраст и насърчава креативността, въображаемата игра и двигателните умения, докато малките деца измислят и сервират вкусен празник!

ЗАБАВНО ВРЕМЕ ЗА КЪПАНЕ: Кухнята с мехурчета Toomies насърчава въображението на децата и поддържа съвместната игра. Тази играчка за баня носи радостни моменти както за родителите, така и за децата. Вашето мъниче ще обича да влиза във водата!

ЛЕСНО МОНТИРАНЕ И НЕ СЕ ИЗИСКВАТ БАТЕРИИ: Тази играчка за баня се монтира изключително лесно към стената на ваната. Не са необходими батерии.

 

59,98 лв. 56,98 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 56,98 лв.
Моля, изберете: