Детски комплект за игра Smoby - Ресторант с кухня Chef corner 7600312303

  • Марка: Smoby
  • Кат. номер: 7600312303

Това място е наистина великолепно! - Това са думите на малките посетители на ресторанта Chef Corner. Това са думите и на главните готвачи, сервитьорите и всички работещи в кухнята на този великолепен ресторант.

Ресторанта Chef Corner е в модерни цветове в бежово-сивата гама с ярки акценти в червеникав оранж. Оборудван е с абсолютно всичко, за което може да се сетите. От едната страна има котлони със звукови ефекти, фурна, мивка, кран с истинска функция за вода, вградена кафемашина, вградена илюстрирана пластмасова книжка с рецепти, прибори за готвене и сервиране, задължителния касов апарат с микрофон и терминал за плащане с карти, много хранителни продукти (тестени изделия, чувствителни на топлина, парчета моркови, бургери и пица, твърдо сварено яйце, което наистина се бели), карти за поръчки и т.н. и т.н.

Страничната му част пък е зона за клиенти. Там стои менюто, както и задължителните добавки за пица и бургер - кетчуп, горчица или майонеза. Тук сте добри дошли да похапнете.

А лицето на ресторанта? О, да, за малко да забравим... Отивайки към този страхотен ресторант ще бъдете впечатлени от изчистения дизайн, логото на рестораната, менюто, което всеки ден може да бъде различно и удобния плот, на който са подредени безалкохолните напитки, десертите или каквото собствениците са сметнали за необходимо.

Еволюционен, този ресторант ще расте заедно с вашите деца, благодарение на подвижните си основи, които позволяват да се повдигне с 8 см височина! Очакват ви вълнуващо преживяване и много ролеви игри в ресторанта Chef Corner с включени 70 аксесоара, звукови и светлинни ефекти! Произведено във Франция.

С този игрален комплект могат да играят повече деца! Идеален е и за игри и забавления в детски градини и образователни центрове. Изработен е от здрава и качествена пластмаса. 

 

  • Включени 1 батерия CR2032 и 1 батерия LR54.
  • Размери в сглобено състояни: 138 x 44 x 101 + 8 см.
  • Тегло: 6.5 кг
  • За деца над 3 години.
389,90 лв. 370,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 370,40 лв.
Моля, изберете: