Въздушен питон Silverlit, асортимент

  • Марка: SILVERLIT
  • Кат. номер: 84786
Високотехнологичен хеликоптер играчка за деца. Air Python впечатлява не само с техническите си характеристики, но и с градския си дизайн. Страхотен подарък за деца за всякакъв повод, независимо дали за рожден ден, Коледа или Великден.
Лесен за летене - Благодарение на вградените си стабилизатори на полета и висококачествената роторна система, Air Python е лесен за използване. Това гарантира безпроблемно полетно изживяване. Така че вземете хеликоптера си и покорете въздуха.
2-канална инфрачервена технология – използваната инфрачервена технология прави Air Python идеалния хеликоптер играчка за употреба на закрито. Благодарение на 2-та инфрачервени канала нищо не пречи да споделите забавлението с приятелите си. Различните функции на Air Python в комбинация с неговата роторна система гарантират, че този хеликоптер е и образователна играчка за любителите на техниката и летенето. Страхотен дизайн – хеликоптерът с дистанционно управление впечатлява не само с двустепенната си роторна система, но и със спортния си дизайн, който прави Air Python да изглежда добре във всяка ситуация. Хеликоптерът с дистанционно управление се предлага в два различни цвята (син и червен).

 

 

За деца на възраст над 10 години.

56,90 лв. 54,05 лв.
Базова цена: 54,05 лв.
Моля, изберете: