Категории

Филтър

Производители

ABC
Airfix
Air Hogs
AMAV
Aqua Sand
Baby Art
Bakugan
BanBao
Barbie
bebino
Ben 10
bertoni
Beyblade
Bizu
Bullyland
Carioca
Clementoni
COBI

COBI

Полска фирма за производство на детски конструктори. Приоритет за COBI е всеки продукт да отговаря на световните стандарти за качество, дизайн и полезност на играта за развитието на детето. Символът на марката – усмихнато слънце изразява увереността на целия творчески и технически екип на COBI, че щастливото детство е фундаментът за формирането на стойностни личности.

Вижте всички продукти от COBI

Dolu
Edu-Toys
Fisher-Price
Hot Fashion
Spark Dogz
Lego
Eastcolight
Bburago
SES Creative
Intex
Mondo Motors
Ravensburger
Baby Born
litle tikes
Zuru
Silverlit
Faro
Moxie Girlz
smarTrike
Slingers
Disney
Comfort-Rest
Magno Man
Maisto
Majorette
Matchbox
Playland Monopoly

Playland Monopoly

Семейни,детски,образователни игри и пъзели. Произведени в България. Освен в България марката успешно се е наложила и в други 12 Европейски държави.

Вижте всички продукти от Playland Monopoly

TOTUM

TOTUM

Креативни комплекти

Вижте всички продукти от TOTUM

Aedes Ars
MBG TOYS
AnaToLian Puzzle
Goliath
Asmodee
Squeeze Poppers
Unico Plus
PlayFul
Rastar
PlayGo
Happy Kid
Playmobil

Playmobil

С PLAYMOBIL®, децата могат да изследват нови концепции за света и с това, което виждат да стимулират въображението си. Комплектите са много забавни. Подобряват сръчността, координацията, инициативността, както и и социалните умения на децата. PLAYMOBIL® е свят в миниатюра. Тези творчески играчки предлагат на децата ежедневни игри на различни теми – исторически, пейзажи, виртуални етапи, екшън и приключения. Сърцето на PLAYMOBIL® е 7,5см високата фигурка, която може да се огъва, седи, стои, да обръща главата си и да си движи ръцете.

Вижте всички продукти от Playmobil

Wizzy Toys
PILSAN
Mochtoys
3D Puzzle Nanostad
DEDE

DEDE

DEDE е марка, която предлага лицензирани играчки, образователни играчки, момичешки комплекти, плажни стоки, камиони, спортни играчки и други, които включват голямо разнообразие.

Вижте всички продукти от DEDE

WADER
BILDO
UNICE
GONHER
Cangaroo
Sew Cool
BYOX
Fisher Price
Comsed
BIGJIGS Toys
Giochi Preziosi

Giochi Preziosi

Компанията IL GRUPPO PREZIOSI е основана през 1978 г. като фирма за търговия на едро с играчки в Италия и много бързо се налага като ексклузивен дистрибутор на световни марки играчки на италианския пазар. Успешното развитие на бизнеса и печелившите търговски стратегии довеждат и до първата сериозна стъпка напред – разработването на собствени продукти и появата на собствени търговски марки. В последните 20 години GIOCHI PREZIOSI продължава растежа и развитието си, придобивайки други фирми за играчки в Италия, и става абсолютен лидер на италианския пазар. Благодарение на непрекъснатия си растеж и стремежа да създава нови и модерни продукти, в настоящия момент компанията предлага богата гама от иновативни, забавни и полезни за детето продукти, които го съпътстват през всички етапи на растежа и развитието му. Днес IL GRUPPO PREZIOSI развива бизнеса си в четири основни стратегически направления:

Вижте всички продукти от Giochi Preziosi

Color me mine

Color me mine

"Color Me Mine" - чанти с различни форми и размер, задоволяващи всички желания на модните момичета. Всички модни аксесоари могат да бъдат оцветени с помощта на цветни маркери, предоставени за създаване на наистина уникални чанти. Лъскавата повърхност на всяка чантичка придава на цветовете неповторим дух. Всяка малка дама може да създаде свой уникален и неповторим модел.

Вижте всички продукти от Color me mine

Mattel
MONDO
POLESIE
FALK
MONI
IMC Toys
Toy State
Bontempi
Hasbro
BESTWAY
WITTY HOOLIGAN